lørdag 7. juni 2014

Motorras og motorbytter


Vi raste motoren etter to heat på gatebil på våler lørdag 31.mai. Joakim og de gode hjelperne tok ut motoren og det viste seg at oljepumpa hadde skjært. Den var to timer gammel.. Den dro da med seg veiv, rådelager og kammer.

Joakim kjøpte tilbake en S13 vi hadde hatt før og tok motoren ut av den. Men viste seg at den heller ikke var i orden.. Den åndet som fy ved oppstart. Da var det natt til torsdag og vi skulle gjerne ha kjørt semicup i NM på Våler på lørdag.. I denne motoren hadde det gått et stempel.
 
Natt til fredag hadde Joakim med god hjelp, sett over og satt sammen to motorer til en med nye lagere/pakninger +++, satt motoren i bilen, den startet og gikk strøkent... Vi stod klar på Våler på fredag! Dessverre stemte ikke mappet på bilen pga andre kammer. Christer Halvorsen depomappet litt på fredag kveld.
Tanken var da at vi skulle kjøre inn motoren på lørdag (trackday). Det fikk vi ikke lov til av Trackday, dermed ble det ikke innkjøring før på søndag da det var trening før ekstraløpet. Joakim kjørte en del runder før viftereima røk pga vannpumpa tok kvelden...
Tusen takk for all hjelp med skruing!!! Setter veldig stor pris på det! Det er en stor bragd å få på 4 dager.
Nå er Joakim i god gang med å kjøpe inn til ny motor. Da blir det M50B25.
Å ja!! Vi trenger sponsorer!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar